| Yilmaz Ertas |
29.08.2010 03:58:56 |

Forum Grup: Yeni Üye
İletiler: 5
|
Merhabalar,
benim adim Yilmaz Ertas, 06.04.1977 Almanya dogumluyum. Gelecek günlerde Türkiye´ye ( Istanbul´a ) ailemin yanina gidecegim, uzun vadeli kalma hedefim var. Bazi sirketlerle görüsecegim. Sizinle de tanisabilme firsatini bana verirseniz, beni acayip sevindireceksiniz.
Kisisel bilgilerimi arz ederseniz, size e-posta yolluyla yollayabilirim.
Saygilarimla
Yilmaz Ertas
|
| Bülent Keser |
03.09.2010 15:57:26 |

Forum Grup: Aktif Üye
İletiler: 297
|
Eda Hanım merKişisel web sayfanızın hazırlanacağı Oyuncuadresi.coma kayıtmı yaptırmak istiyorsunuz yoksa kurumsal üyelerimizden TÜmay Özokuramı kaydolmak istiyorsunuz ?
Saygılarımla |
| Eda Şimşek |
15.09.2010 19:09:52 |

İletiler: 1
|
Bülent bey aslında kendime ajans arıyordum aynı zamandada bu sitenin yenı yüzlere fırsat tanıdığını öğrendim.Bu konuda beni bilgilendirerek yardımcı olursanız cok sevinicem.
Eda Hanım merhaba,
info@oyuncuadresi.com veya
bkeser@oyuncuadresi.coma e posta gönderirseniz tarafınıza bilgi maili gönderilecektir.
Saygılarımla,
Bülent Keser |
| Faiq Huseynov |
28.11.2010 23:45:42 |

İletiler: 5
|
Ben Azerbaycanda, tum telekanlallarda show programlarda ve bir chok komedi sinemalarda... Bir sozle,komedi oyuncu kimi daha fazla taninirim.! Komedi oyuncuyum!!! Tum Hayvanlarin sesini, tipki hayvanlar kibi chikarda bilirim ))))
Isterdim ki, Turkiyede ki, komedi seriallara katilim, Chok marakli yeteneklerim var... Gelerimse, orada Komedi seriallara katila bilerimmi? Lutfen bir cavab yazin.
Eger, olursa, Nomaranizi yazin, ben kendim arayirim sizi....
emailim: aktyor@box.az
Imza: Faiq SADLI Baku, Azerbaijan.
e posta adresinize bilgi maili gönderilmiştir.
Saygılarımla,
Bülent Keser |
| Turgo Arslan |
07.01.2011 05:29:38 |

İletiler: 2
|
Herkeze Merhaba
Adim Turgay 18 yasindayim bu güzel siteyi önceden duydum cok güvenilir oldugunu,ve bugün üye olmaya karar verdim.Ben 6 yasindan beri sahnelerde Tiyatro oyniorum ve cok yetenekliyim,ve bundan 2 sene önce bir Tiyatrofestivalinde en iyi erkek oyuncu ödülünü aldim ve oyunculugum gercekten cok begenilior jürü üyelerinden cok övgü aldim ve onlar tarafindan cok begenildim.Su an Yurtdisinda oturuyorum tüm Hayalim iyi ve egitimli bir oyuncu olmak.
Hepinize Yürek dolsu sevgi ve saygilar
Turgay Arslan |
| Boğaçhan Şencan |
07.02.2011 02:39:43 |

|
Merhabalar..23 yaşımdayım,şimdiye kadar birçok tiyatro oyununda ve en son Deli Saraylı adlı dizide yer aldım...Ajans ınıza internet üzerinden ulaştım ve araştırdığımda güvenilir bir mekan da olduğumu anladım.zaten vitrin ve sunumundan belli ediyor..oyunculuk yeteneğime ve doğaçlamama herkes gibi bende çok güveniyorum.her şiveyi tam anlamıyla kullanabilirim.( Karadeniz Ege Doğu Güneydoğu Trakya vs.). set nedir nasıl çalışılır ekip uyumu nedir çok iyi bilirim..oyuncu olabilmek benim tek amacım hayalim hedefim..yeteneklerimi sunabilmek birşeyler katabilmek önemli projelerde yer alabilmek benim için çok çok önemli. sizden bir cevap bekliyorum...
Saygılarımla
Boğaçhan ŞENCAN |
| Melih Gücün |
28.02.2011 15:23:54 |

|
Merhaba,
İzmirliyim 24 yaşındayım,daha önce Üniversitedeki eğitim hayatımda yaklaşık 4 yıl Tiyatro sahnesi tozunu yuttum.
Şansımı birde burada ve Dizi,film setlerinde denemek istiyorum.
Kendime güvenimin tam,karakter bakımından iyi olduğumu söylerler.Bende tasdikliyorum bu yönümü :)
Umarım şans benim kapımıda çalar.
Fotoğraflarım istendiği takdirde mail yolu ile bana ulaşabilirsiniz,oradan irtibat sağlayabiliriz.
Bilgilerinize
Melih gücün
melihgucun@hotmail.com.tr
|
| Aysek1086 |
02.07.2011 14:51:39 |

|
iyi günler Bülent bey,
ben dün bu siteye para yatırdım yeni kayıt için ama hala üye olamıuorum mecburen ziyaretçi kısmına girdim,bilgi edinebilmek için bankamatikten yatırdığım için sadece tc kimlik ve tel no yazabildim.açıklama kısmı yok.Bana yardımcı olabilecek kimse yok mu? 2 gün oldu kayıt yapalı,yoksa benim para uçtu mu????
Merhaba
İletişim bilgilerimden bana ulaşırsanız yardımcı olmaya çalışacağım.
http://www.oyuncuadresi.com/hakkimizda/iletisim.aspx
Saygılarımla |
| Kürşat Şahin |
07.07.2011 12:29:51 |

İletiler: 11
|
pasa_izmir@hotmail.com |
| Serdar Ahmet |
21.07.2011 17:12:35 |