| Delal Tanrıverdi |
30.06.2010 19:56:36 |

Forum Grup: Yeni Üye
İletiler: 2
|
Cem ajans |
| Cumhur Çelebi |
29.07.2010 16:57:49 |

İletiler: 1
|
selam ben bursadan cumhur 23 yaşındayım form doldurmuştum ama ne yazıkki cevap gelmedi kusura bakmayın bunun için aslın da rahatsız ediyom ama özür diliyorum
Merhaba
oyuncu üyelik kaydınızı yaptıktan sonra eğer banka havalesi ile ödeme yaptıysanız dekont bilgilerini e posta adresimize gönderirmisiniz.
Saygılarımla,
Bülent Keser
iletişim: info@oyuncuadresi.com
bkeser@oyuncuadresi.com
Telefon : 0532 683 90 77 |
| Zadigl Zadi Zadig |
18.08.2010 18:39:21 |

|
evet bende çok istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim :)) |
| Mustafa Cebeci |
23.08.2010 12:09:13 |

|
MERHABALAR. ACABA İSTANBUL VEYA İZMİR DIŞINDA İKAMET EDEN OYUNCULARI DEĞERLENDİRİYORMUSUNUZ ?
TEŞEKKÜR EDERİM...
Merhaba,
Oyuncu talepleri kurumsal üyelerimiz tarafından gerçekleştiği için size herhangi bir proje ile ilgili teklif gelmesi durumunda ulaşım sorununuz yoksa problem teşkil etmeyecektir. Ajans görüşmeleri sizinde bildiğiniz üzere genelde İStanbul da yapıldığı için sizin açınızdan sorun yoksa kurumsal üyeler görüşmelere çağırabiliyorlar.
Saygılarımla,
Bülent Keser |
| Yilmaz Ertas |
29.08.2010 04:04:14 |

İletiler: 5
|
Merhabalar,
benim adim Yilmaz Ertas, 06.04.1977 Almanya dogumluyum. Gelecek günlerde Türkiye´ye ( Istanbul´a ) ailemin yanina gidecegim, uzun vadeli kalma hedefim var. Bazi sirketlerle görüsecegim. Sizinle de tanisabilme firsatini bana verirseniz, beni acayip sevindireceksiniz.
Kisisel bilgilerimi arz ederseniz, size e-posta yolluyla yollayabilirim.
Saygilarimla
Yilmaz Ertas
Yılmaz bey , merhaba,
e posta adresimize göndereceğiniz bilgilere istinaden oyuncuadresi.comun işleyişi ile ilgili size bilgi gönderilecektir.
Saygılarımla,
Bülent Keser
bkeser@oyuncuadresi.com
| Ece Özkan |
29.08.2010 14:36:58 |

|
merhaba ben tam bi tiyatro aşığıyım ve oyuncu olmak istiyorum 1 yıl sonra ünv sınavına gireceğim ve sinema ve tv okumayı düşünüyorum yanındaa konsevatuar okuyıcam acaba bu ajansın bana ne gibi bi yararı olabilir
Ece Hanım merhaba,
Öncelikle belirtmek istediğim oyuncuadresi.com bir cast ajansı değildir. Site kurumsal üyelerin ( kast ajansı, kast direktörü, menejer, yapımcı, yönetmen) bulnuduğu bir havuz niteliğindedir.
Siteye kayıt yaptıran freelance ( ücretli, serbest oyuncular / oyuncu adayları ) üyeler kendileri için hazırlanan web sayfasındaki tüm bilgileri kendileri güncellemektedir. Kurumsal üyelerden teklif gelmesi durumunda direk kendileri ile kurumsal üye irtibata geçmektedir.
Saygılarımla,
Bülent Keser
bkeser@oyuncuadresi.com
| Yasal Çelik |
02.10.2010 11:33:07 |

|
no olur bende oyuncu olmak istiyorum benide yanınıza alın
|
| Faiq Huseynov |
28.11.2010 23:38:08 |

İletiler: 5
|
Ben Azerbaycanda, tum telekanlallarda show programlarda ve bir chok komedi sinemalarda... Bir sozle,komedi oyuncu kimi daha fazla taninirim.! Komedi oyuncuyum!!! Tum Hayvanlarin sesini, tipki hayvanlar kibi chikarda bilirim ))))
Isterdim ki, Turkiyede ki, komedi seriallara katilim, Chok marakli yeteneklerim var... Gelerimse, orada Komedi seriallara katila bilerimmi? Lutfen bir cavab yazin.
Eger, olursa, Nomaranizi yazin, ben kendim arayirim sizi....
emailim: aktyor@box.az
Imza: Faiq SADLI Baku, Azerbaijan. |
| Turgo Arslan |
07.01.2011 05:49:19 |

|
Merhabalar normal üyler teklif aliormu???? sevgiler
Kurumsal üyeler sistemde kayıtlı freelance ve yeni yüz statüdeki oyunculara direk ulaşabilmekteler. Gelen teklifler oyuncu ile kurumsal üye arasında olduğu için biz bilgi edinemiyoruz .Fakat bu sayı çok fazla değil, kurumsal üyeler siteyi daha çok kullandıkça görüşmelere giden oyuncu sayısı daha da artıyor.
Saygılarımla,
Bülent Keser |
| Cengiz Bıyık |
16.02.2011 21:37:26 |

|
selam üyeliğimi yeniledim fakat bütün resimlerimi silmeme rağmen yeni resim yükleyemiyorum,bütün resimlerin silinmesi gerektiği mesajı veriyor,bu sayfayı tekrar gözden geçirin emeklerimize yazık.problemi gidermenizi bekliyorum
Merhaba
Sayfanız aktif durumdadır.
Saygılarımla |